Dessertenbuffet

Als dessertenbuffet voorzie ik voor jullie een gevarieerd verrassingsassortiment sweet bites. Denk hierbij als basis aan tarteletjes (vb. lemoncurd meringue, snicker, crumble, …), brownies, mini cupcakes en dessertpotjes (vb. panna cotta met passievrucht, chocomousse, speculoosmousse, chocoganache met gezouten karamel, tiramisu, …), mogelijks aangevuld met cakepops, cookies, pavlova, soezen, …

Is er iets dat echt niet kan ontbreken of net iets dat jullie niet zo graag lusten, laat het dan zeker weten! Ik hou hier uiteraard zoveel mogelijk rekening mee.

Een buffet met voor ieder wat wils, vol kleine verwennerijtjes die je makkelijk van het buffet kan nemen. Ideaal om lange wachtrijen te voorkomen (los van de keuzestress uiteraard) en waarbij je een 2de of 3de keer bij het buffet kan passeren en heel makkelijk nog eentje kan ‘meepikken’.

En een leuk extraatje van de individuele sweet bites: geen last-minute snijwerk of kruimels over het hele buffet. 

Een dessertenbuffet kan uiteraard ook aangevuld worden met een pronkgebak indien jullie dit wensen.

De dessertenbuffetten zijn beschikbaar vanaf 15personen

DESSERTENBUFFET ZONDER FEESTGEBAK

Hierbij krijgen jullie een assortiment van 5 à 6 sweet bites per persoon.

€12,5 p.p.

DESSERTENBUFFET MET FEESTGEBAK

Een dessertenbuffet met pronkgebak bestaat uit een kleiner stukje bruidstaart in combinatie met 4 sweet bites per persoon. Hierbij kiezen jullie zelf de smaak en afwerking van jullie pronkgebak.

€14 p.p.

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen, afhankelijk van afwerking.

EXTRA’s

Daarnaast kan je ook etagères huren om alles mooi te presenteren, kan ik zorgen voor de opstelling van het buffet, … Heb je hierover graag meer informatie? Vraag dan gerust even naar de feestbrochure.