My Story

Leren doe je van de beste

Dat waren in mijn geval mijn twee grootmoeders. Elke dag zorgen ze voor het eten op de tafel, op zondag was er altijd taart (dat is gelukkig nog steeds zo) en elke vakantie kookten en bakten we er als kind op los. Mijn grootmoeders hebben me geleerd wat eten kan doen: mensen samenbrengen. De hele familie tijdens de feestdagen of net gewoon elke dag rond de keukentafel.  

Tikkeltje extra

In mijn studies koos ik voor de evenementensector. Het trok mij enorm aan om mensen blij te maken en te verbinden. Ik wou zorgen voor de final touch; de kers op de taart of het snuifje zout dat het verschil maakt.

Als eventmanager richte ik mij voornamelijk op de particuliere markt met trouwfeesten, communies en babyborrels. Alles moet op elkaar afgestemd zijn om een impact te maken en dat tikkeltje extra aan te bieden

In combinatie met mijn passie voor koken en bakken, werd het dan ook tijd om daar iets mee te doen.  Zo werd “Pinch Of Salt” geboren. Een naam die perfect omschrijft wat ik voor jou wil betekenen:

Verras je gasten met een gestapelde kazentaart, laat klein en groot hun ogen schitteren bij jouw feestgebak of zelfs het hele dessertenbuffet, en als het nog een tikkeltje meer mag zijn, help ik je ook graag met de styling.